+381 21 3 840 840   
  [email protected]  
  Pon-Pet: 8:00h – 16:00h

Novi sistemi u proizvodnji za podizanje kvaliteta finalnog prozvoda

SRB - CT > Poslednje aktuelnosti > Novi sistemi u proizvodnji za podizanje kvaliteta finalnog prozvoda

Uvođenje inovacija u proizvodnju i proces rada je jedan od značajnijih koraka rasta i razvoja svake kompanije. Kompanije poput naše koje imaju za cilj otvaranje novih trzišta u regionu i promociju proizvoda koje imaju u svojoj proizvodnoj listi moraju konstantno ulagati u tehnološki razvoj mašina koje imaju u proizvodnom sektoru, konstantno edukovanje radnika kroz edukativne radionice, seminare i gostovanja eminentnih stručnjaka iz oblasti grđjevine jer ovi faktori direktno utiču na kvalitet ponude kranjem korisniku. Naša kompanija ima za cilj proporcionalan tehnološki razvoj i praćenje tržišta na kojima su zastupljeni naši proizvodi, te kreiranje novih rešenja na osnovu problematike s kojom se susreću naši klijenti na terenu.

Da bi bili apsolutno prepoznatljivi u regionu i šire, uticaj na kvalitet proizvoda preko uvođenja novih inovatativnih koraka u proizvodnji je postao jedan od osnovnih načina kako povećati prisutnost na tržištu, te kako kvalitetno uticati na unaprijeđenje vec postojećih sistema i uvođenje novih sistema na prostorima Republike Srbije.

Svi naši klijenti su konstanto u komunikaciji sa članovima našeg komercijalnog tima sa ciljem objedinjenog funkcionisanja i olakšanja upotrebe sistema s kojima se naša kompanija bavi.

U našoj ponudi imamo širok spektar opreme, pribora i alata za građevinsku indistriju:

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, budite slobodni i kontaktirajte nas.

SRB Construction Technologies doo
Drvarska 39, Bački Jarak 21234
+381 (0) 21 3 840 840
+381 (0) 62 792 732
+381 (0) 63 8 170 750
[email protected]

Related Posts

Katalog proizvoda