+381 21 3 840 840   
  [email protected]  
  Pon-Pet: 8:00h – 16:00h

Proizvodi koji omogućavaju ubrzano i kvalitetno postavljanje oplatnih sistema

SRB - CT > Poslednje aktuelnosti > Proizvodi koji omogućavaju ubrzano i kvalitetno postavljanje oplatnih sistema

Svaki pojedinačan deo procesa u izgradnji odrađen efikasnije s ciljem uštede sredstava ili vremena utiče pozitivno na planirani budžet prilikom izgradnje građevine. Kako bi se ubrzali građevinski radovi i završetak planiranih projekata u planskom predviđenom roku ili, ako je moguće, i ranije, bitno je koristiti sisteme koji ubrzavaju izvođenje radova u finalu, a da se pri tome ne smanjuje kvalitet obavljenog posla.

Svakog dana naša kompanije direktno utiče na izradu objekata u građevinskoj industriji
doprinoseći inovativnim sistemima gradnje za šalovanje zidova, stubova i ploča za sve vrste građevinskih objekata. Da bi se izođenje radova obavljalo kvalitetno i ubrzano, veliki uticaj imaju prvoklasni elementi izrade oplatnih sistema.

SRB-CT je kompanija koja u proizvodnji posebnu pažnju posvećuje kvalitetu proizvoda za oplatni sistem kao sto su distanceri, štafle, klinovi, stezači za stub itd. U poređenju sa starijim načinima šalovanja, ovi sistemi se jednostavnije i efikasnije postavljaju, a velika prednost je što se mogu koristiti višestruki broj puta, osim različitih vrsta distancera, koji ostaju u betonu kao sastavni deo armature.

Na fotografijama ispod možete pogledati sisteme za zid i stub, a na fotografiji iznad za ploču.

 

Cilj je da u toku izvođenja radova i pri korišćnju oplatnih sistema, izvodjač, koji koristi ove sisteme zna kako da postavlja, koristi i skladišti sve elemente koji su sastavni i neizostavan deo prilikom izrade određenog građevinskog projekta. Konstantna komunikacija naših komercijalista/specijalista sa mušterijama, kao i uključivanje dodatnih stručnjaka iz ove oblasti čije aktivnosti edukativnog karaktera iz dana u dan utiču na podizanje svesti o značaju ispravnog korištenja oplatnih sistema kao alata za ubrzanu izgradnju objekata rezultiraju sve većim prisutvom SRB-CT sistema za šalovanje na tržištima širom regiona.

Prisutnost na terenu i konstantna podrška mušterijama predstavljaju izuzetno bitne faktore u građenju svetle budućnosti naše kompanije gde je krajnji cilj uvijek zadovoljstvo našeg klijenta i kvalitetno obavljen posao korištenjem elemenata iz naše prozvodne liste koje odlikuje vrhunski kvalitet tokom svih godina prisutnosti SRB-CT-a u regionu i šire.

U našoj ponudi imamo širok spektar opreme, pribora i alata za građevinsku indistriju:

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, budite slobodni i kontaktirajte nas.

SRB Construction Technologies doo
Drvarska 39, Bački Jarak 21234
+381 (0) 21 3 840 840
+381 (0) 62 792 732
+381 (0) 63 8 170 750
[email protected]

Related Posts

Katalog proizvoda